| Milyen volt a napod? | |
|
+8Judit zsuzsi Lídia Papp Laci PAndi Rockbencze GeryBlade Admin 12 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Admin Admin
Hozzászólások száma : 3 Registration date : 2007. May. 30.
| Tárgy: Milyen volt a napod? Szer. Május 30, 2007 1:36 pm | |
| Lehet mesélni kivel mi történt. | |
|
| |
GeryBlade Admin
Hozzászólások száma : 42 Registration date : 2007. May. 30.
| Tárgy: Re: Milyen volt a napod? Szer. Május 30, 2007 8:39 pm | |
| Hát senki sem ír? | |
|
| |
Rockbencze
Hozzászólások száma : 39 Registration date : 2007. May. 30.
| Tárgy: Re: Milyen volt a napod? Csüt. Május 31, 2007 12:17 am | |
| Hááát.... Nekem ma nagyon fárasztó napom volt. Egész nap nyúztam magam az idióta tördelési és filozófiai tételkkel! Szóval így nap végre rendesen kibuktam. És egyre jobban félek a nyamvadt utolsó vizsgámtól, ami durván két hét múlva be fog következni! Kérlek, imázzatok értem, hogy Isten áldjon meg, és Ő segítsen át ezeken a megpróbáltatásokon! Na, ROCK4EVER! | |
|
| |
PAndi
Hozzászólások száma : 21 Age : 41 Registration date : 2007. May. 31.
| |
| |
GeryBlade Admin
| Tárgy: Re: Milyen volt a napod? Csüt. Május 31, 2007 2:36 pm | |
| Hát az én napom így indult. Reggel nem kicsit voltam rosszul, aztán becsattogtam dolgozni, és még mindig kivagyok. De holnapra minden zsír lesz I hope. Este alszom egy nagyot azt délután meg támadás. Sógor und Andi hogy sikerültek a vizsgák? Remélem nem ez volt mikor megláttátok a kérdéseket. A drága nejem is vizsgázott ma. Nyilván ötösre. Ezúton is grat nekije. Büszke vagyok rád szálam. No legyetek jók. | |
|
| |
PAndi
| Tárgy: Re: Milyen volt a napod? Csüt. Május 31, 2007 5:42 pm | |
| Jippi! Még egy vizsga..és 5ös lett..ááá el se hiszem. Bencze te is nyilatkozz! Sikerült? Amúgy kérdés: 15.-én leszünk a Jesus Revolution koncerten? már fél éve akarok egy olyan pólót...bár még nem vágom pontosan miről van szó..de aki okos,az majd elmondhatja. Vége a munkának!Megyek edzésre... Peace mindenkinek.. | |
|
| |
PAndi
| Tárgy: Re: Milyen volt a napod? Csüt. Május 31, 2007 5:45 pm | |
| Geri te mit támadsz meg? Alvásra én is beneveznék...csak teremtette volna Isten 30 órásra a napokat..akkor talán az is beleférne. Lídiának szintén gratuláció..miből vizsgázott? És mindenki..aki már beregisztált..írjon be,hogy lássuk,hogy vagyunk sokan. GBY | |
|
| |
GeryBlade Admin
| Tárgy: Re: Milyen volt a napod? Csüt. Május 31, 2007 7:45 pm | |
| Kedves legaktívabb fórumozónk (PAndi) Vázolnám a június 15. programot: 1. Talizunk a gyüliban 2. Részt veszünk a Revolúsön koncenrten. 3. Utána elcsattogunk a Juciékhoz, és ottan majd írtó jól fogjuk érezni magunkat. Van ott minden, ping-pong, medence, csocsó, lehet kosarazni , meg hekkelni a Juci laptopját. A polóról lövésem nincs, de biztos lesz ottan egy két illetékes elvtárs, or kérdezd meg a Pál Zsuzsit Ő expert a témában. No para. have a fun. | |
|
| |
Papp Laci
Hozzászólások száma : 48 Registration date : 2007. May. 31.
| |
| |
GeryBlade Admin
| Tárgy: Re: Milyen volt a napod? Csüt. Május 31, 2007 8:33 pm | |
| | |
|
| |
Papp Laci
| Tárgy: Re: Milyen volt a napod? Csüt. Május 31, 2007 8:41 pm | |
| Szia Andi! Erről te jutsz eszembe...... | |
|
| |
Lídia
Hozzászólások száma : 34 Registration date : 2007. May. 30.
| Tárgy: Re: Milyen volt a napod? Csüt. Május 31, 2007 8:45 pm | |
| Ejnye Laci! Ez nem túl szép dolog, csak nehogy baj legyen | |
|
| |
Lídia
| Tárgy: Re: Milyen volt a napod? Csüt. Május 31, 2007 8:50 pm | |
| Na én ma még egy vizsgán túljutottam Te Andi miből vizsgáztál? | |
|
| |
GeryBlade Admin
| Tárgy: Re: Milyen volt a napod? Csüt. Május 31, 2007 8:55 pm | |
| Jut eszembe felvettem pár új hangulatjelet. Látom a nejem már megtalálta... Görlz end bojz írjatok - írjatok | |
|
| |
Rockbencze
| Tárgy: Re: Milyen volt a napod? Csüt. Május 31, 2007 11:19 pm | |
| Hát drága Barátaim először is csak meg szeretném köszönni az érdeklődéseiteket, de felhívnám a figyemeteket, hogy én már morábban is azt írtam, hogy ez a vizsga két hét múlva lesz! ENNYI. Na, mindegy. Azért eléggé be vagyok parázva miatta, és csak Istenben bízhatok, mert én bizony szinte semmit nem tudok. Vicces. Akár így is ábrázolhatnám magam: Viszont ha majd sikerül ez a megpróbáltatás 14-én és 15-én, akkor már kész újságíró leszek! A mai napom elég jó volt, bár rendesen elfáradtam. A legérdekesebb az volt, hogy elmentem a Könyvhétre, ahol is az egyik haverom Csurka Emese (aki különben 18 éves és költő) a nagypapájával Csurka Istvánnal (aki szintén írogat, mint köztudott), dedikálták új és közös könyvüket. Szóval őket látogattam meg, és jól éreztem magam. Ez a Csurka így teljesen más volt, mint Tévében vagy újságban! Még akár meg is térhetne... Holnap meg valszeg az egész napomat tanulásnak szentelem, így sajnos nem tudok részt venni az ifjúságin, mde emgígérem, hogy ugyekezni fogok! Ez komoly!!!!! Különben is a lényeg az, hogy a ROCKSZTÁROCK Martensben (bakancs) mennek a Mennybe! Na csőváz! Áldás és Béke a holnapi alkalmatokra! Szombaton meg ha Isten is úgy akarja ütközünk! | |
|
| |
PAndi
| |
| |
GeryBlade Admin
| Tárgy: Re: Milyen volt a napod? Pént. Jún. 01, 2007 8:04 am | |
| Hát az az igazság, hogy már én is legalább egy órája tolom a funky-t. Ma korán keltek az angyalok. Ez a mai reggel különösen szép. Olyan jó kedvem van. Isten szeretete nagyon betöltött a reggeli csendesség alatt, amit picit ki is toltam, és itt bent folytattam. Ez az előnye a korai kelésnek. Ja és szerelmem, ne haragudj, hogy elhoztam a kulcsot reggel. Bírsz rám nem harizni? hev ö nájsz déj Csákányi Laci bácsi | |
|
| |
Lídia
| Tárgy: Re: Milyen volt a napod? Pént. Jún. 01, 2007 10:31 am | |
| Sziasztok! Na én ma is egész nap tanulni fogok Na de sebaj, már csak három vizsgám van, és utána minden Este meg ifi, remélem mindenki jön Bence neked megbocsátok, hogy MOST AZ EGYSZER kihagyod Na meg neked is Laci De a többieknek Szóval remélem szép napom lesz, és sikerül minnél több infot beletuszkolnom A fejecskémbe És emberek ÍRJATOK, ÍRJATOK, hogy kivel mi van Pusszancs mindenkinek | |
|
| |
Lídia
| Tárgy: Re: Milyen volt a napod? Pént. Jún. 01, 2007 10:33 am | |
| | |
|
| |
Lídia
| |
| |
Papp Laci
| Tárgy: Re: Milyen volt a napod? Pént. Jún. 01, 2007 11:18 am | |
| | |
|
| |
Papp Laci
| Tárgy: Re: Milyen volt a napod? Pént. Jún. 01, 2007 11:23 am | |
| Bocs Andy a -kodásért! Jobb ha ma én is a -al töltöm az időmet. Holnap ugyanis megpróbálom a lehetetlent. Remélem nem csinálok magamból -ot a nyelvvizsgán. | |
|
| |
Papp Laci
| Tárgy: Re: Milyen volt a napod? Pént. Jún. 01, 2007 11:26 am | |
| Amúgy csajok, minden elismerésem. Nagyon okosak vagytok Gratula, és sok sikert a vizsgákhoz! | |
|
| |
Lídia
| Tárgy: Re: Milyen volt a napod? Pént. Jún. 01, 2007 11:51 am | |
| | |
|
| |
Lídia
| Tárgy: Re: Milyen volt a napod? Pént. Jún. 01, 2007 11:53 am | |
| | |
|
| |
PAndi
| Tárgy: Re: Milyen volt a napod? Pént. Jún. 01, 2007 3:13 pm | |
| HÉTVÉGE!!! Jipppy! Isten csodálatos! Mostanában olyan jól megszervezi a napjaimat,hogy mindenre jut időm és a munkámat is hamarabb végzem el... Szal most neki esek én is a tanulásnak.. Laci ..te pedig úgyis olyan lelkes voltál a tornázáskor , így nem kell aggódnod, legközelebb nem felejtek el neked külön egy kis repetát intézni. Csak úgy szeretetből gondolom amúgy is hiányoltál pár km futást...szavadon foglak. Hát én legközelebb hétfőn leszek..írjatok sokat, győzzem visszaolvasni. Mindenkinek jó tanulást és pihenést, akivel nem talizok. Pusz | |
|
| |
Rockbencze
| Tárgy: Re: Milyen volt a napod? Szomb. Jún. 02, 2007 1:23 am | |
| Szasztok Tesók! Nekem nagyon fárasztó napom volt ma, és most le is vagyok törve rendesen! Hiába na jót fog tenni az a holnapi Isentisztelet. Már várom! Ma egész nap tanultam a hülye filozófiát és szociológiát. Tanultam az Igazságelméleteket és szabadságelméleteket, de érdekes, hogy Jézusról egy szót nem írtak! Pedig ha valaki, Ő aztán rendesen definiálta a témát! Mindegy. Elhatároztam, hogyha netalán tán ezt a tételet húznám vizsgán én bizony Vele fogom kezdeni! Hadd tudja meg mindenki, hogy milyen zseniális barátom van nekem! Szóval, most már jó lesz vége lefeküdni, behúnyni a szemem, és elfelejteni ezt az egész napot! Remélem ti azért jól vagytok, és sokat nevettetek ifin! Tényleg milyen volt az alkalom? Nyáron lesz ifjúsági? Jó éjszakát, és szebb jövőt! Bencze | |
|
| |
zsuzsi
Hozzászólások száma : 1 Registration date : 2007. Jun. 02.
| Tárgy: a napom Szomb. Jún. 02, 2007 1:14 pm | |
| EZ TETSZIK!!! Köszi nektek ezt a honlapot, meg dumálós lehetőséget, felnézek azokra, akik egy ilyet össze tudnak rakni!! én voltam a kék nyuszi egy hónapig, egy bábturnén... tegnap véget ért ...lassan jelentkeznek az elvonási tünetek. NAGYON JÓ VOLT!!!! Ma pihizek, keverek palacsintát, aztán a gyülibe... ott találkozunk! Puszi mindenkinek! zsuzsi | |
|
| |
GeryBlade Admin
| Tárgy: Re: Milyen volt a napod? Szomb. Jún. 02, 2007 2:36 pm | |
| Csőzet mindenkinek A tegnapi ifi óriási volt, remélem mindenki jól érezte magát. Köszönök mindent rengeteget kaptam tőletek. Ma megcsináltam a honlapon a képeket. Most már mindenkinek rendesen kell működnie. Holnap majd felrakom a Margitszigeten készített pár képet is. Lehet majd csemegézni. Már 12 lelkes felhasználónk van. Egészen drámai, bár az hozzá kell tennem, hogy Rebinek nem annyira sikerült belépnie. A gyüliben majd megnézzük mi lehet a gond, aztán ha nagyon nem megy, akkor felveszlek adminként. | |
|
| |
Lídia
| Tárgy: Re: Milyen volt a napod? Szomb. Jún. 02, 2007 2:45 pm | |
| | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Milyen volt a napod? | |
| |
|
| |
| Milyen volt a napod? | |
|